Tea Tasting

Tea Tasting on teen maistelutilaisuus, jossa teen maailmaan tutustutaan eri aistein; maistellen, haistellen, katsellen, kuunnellen. Tilaisuudessa perehdytään mm. eri teelaatuihin, niiden valmistamiseen ja opitaan esimerkiksi teen terveysvaikutuksista. Teen ohessa nautitaan pientä suolaista ja makeaa.

  • Kaikille avoimet Tea Tasting -tilaisuudet, joista ilmoitamme Facebook-sivuillamme maksavat 15€/henkilö

  • Yksityinen Tea Tasting -tilaisuus ryhmäkoosta riippuen 15-30€. Ota yhteyttä jos haluat järjestää Tea Tasting -tilaisuuden Teesalonki Sylviassa!

  • Tea Tasting -tilaisuuksiin mahtuu enintään 16 henkilöä, ja kesto on n. 2 tuntia


Teekoulutus

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvikansaa. Teenjuojien määrä kasvaa kuitenkin koko ajan, ja asiakkaat ovat oppineet vaatimaan laadukasta teetä. Hyvän illallisen jälkeen pienessä kahvikupissa likoava teepussi latistaa takuuvarmasti aterian luoman juhlavan fiiliksen. Kuinka sitten oppia valmistamaan hyvää ja laadukasta teetä?


Teekoulutustilaisuuksia järjestetään yksityisille ryhmille, yrityksille, kahviloille, hotelleille. Teekoulutuksessa käymme läpi teen valmistamisen perusasiat kuten teelaadut, haudutuslämpötilat ja -ajat. Tutustumeme myös teen valmistamisessa tarvittavaan välineistöön. Avustan tarvittaessa kahvilanne/ravintolanne teelistan laadinnassa.

  • Peruskoulutukseen on hyvä varata aikaa 2-3 h

  • Hinta sopimuksen mukaan